Fasolea verde se spala, se curata , se atie bucati de marimea dorita si se fierbe cca. 8-10 min. in apa clocotita, cu sare. Se scurge , se trec prin jet de apa rece si se scurge din nou. Se spala si se curata ridichile, se taie apoi felii. Rosiile se spala si se taie felii. Se curata si se toaca ceapa. Otetul se amesteca impreuna cu sare, piper, zahar si ulei de nuca. Toate ingredintele se introduc apoi in aceasta marinata si se amesteca. Salata se aseaza pe farfurii si se orneaza cu nasturei. Se serveste imediat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii