autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata de fasole cu sos de vin

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2009

Ingrediente
1 cana fasole rosie, fiarta, 1 cana fasole alba, fiarta, 1 cana fasole neagra, fiarta, 250g fasole verde, oparita, 1 ceapa mica rosie, tocata, 1 ardei gras rosu, curatat si taiat cuburi, 2 linguri de patrunjel proaspat, tocat, , Ingrediente pentru sosul de vin:, 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva., 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres), 1 catel de usturoi, tocat, 1 lingura ulei de masline, sare de mare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Se amesteca cu grija intr-un vas fasolea, ceapa, ardeiul si patrunjelul.
2. Se combina ingredientele din sos si se amesteca bine. Se toarna sosul peste fasole si se amesteca cu grija, dupa care se da la rece cel putin o ora, pentru ca aromele sa se amestece.
Se obtin 6 portii.
1 portie contine: 185 calorii; 8,9 g proteine; 26,5 carbohidrati; 5 g grasimi; 0 mg colesterol; 10 mg sodiu (fara cel din sarea de mare).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole cu sos de vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de cartofi

Salata de cartofi

Cartofii se fierb in coaja apoi se curata si se tau in patru sau rondele. ouale se fierb si se tau

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Salate diverse
Salata simpla de primavara

Salata simpla de primavara

Se spala frunzele de salata, se scutura bine de apa si se toaca fasiute subtiri. Se curata ceapa

5 voturi    2 comentarii
30 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 cana fasole rosie
  • fiarta
  • 1 cana fasole alba
  • fiarta
  • 1 cana fasole neagra
  • fiarta
  • 250g fasole verde
  • oparita
  • 1 ceapa mica rosie
  • tocata
  • 1 ardei gras rosu
  • curatat si taiat cuburi
  • 2 linguri de patrunjel proaspat
  • tocat
  • Ingrediente pentru sosul de vin:
  • 1/4 cana otet din vin rosu
  • 1/4 cana ciorba de legume (portie) sau supa din conserva.
  • 3 linguri vin rosu sec (vin de Xeres)
  • 1 catel de usturoi
  • tocat
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare de mare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Salata de toamna cu dovleac copt Salata de toamna cu dovleac copt

Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata aperitiv cu trufe de branza Salata aperitiv cu trufe de branza

Se frig in tigaia nonaderenta, fasiile de pastrama pana devin crocante. Se bat ouale, se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Salata a la Russe de post