SALATA DE FASOLE IN SOS DE VIN

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg fasole alba uscata
  • 2 boabe piper
  • sare
  • untdelemn
  • 1 pahar vin alb
  • 2 cepe mici
  • 2 rosii sau bulion
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe fasolea muiata din ajun. Se fierbe untdelemnul, vinul, boabele de piper, cepele si rosiile taiate felii, sau bulion, pina se ingroasa. Se lasa sa se raceasca, se pune fasolea in acest sos si se serveste dupa citeva ore presarata cu patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor