Salata de fasole uscata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg fasole; 2 cepe mari; 5 catei de usturoi; 2 linguri de ulei de masline; zeama de la 2 lamiipatrunjel verde ; busuioc verde.

Mod de preparare

Se lasa fasolea sa se inmoaie de seara in apa calduta. Se schimba apa de 2-3 ori sa fiarba mai repede. Dupa ce s-a fiert fasolea se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, intr-un castron se pune fasolea cu usturoiul taiat marunt ceapa si piper si delikat dupa gust. Se pune zeama de lamiie sau otet aromatic si ulei, se amesteca usor sa nu se zdrobeasca, se orneaza cu patrunjel verde si busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise