Se pune fasole la fiert cu putin bicarbonat. Dupa ce da intr-un fiert se arunca apa si se pune o noua apa rece si se continua fierberea cu putin ulei de masline si Maggi;
Dupa ce s-a fiert, se pune intr-o sita sa se scurga, dupa care se pune intr-un castron cu putin ulei de masline peste ca sa nu crape coaja boabelor;
Castravetii murati se taie cuburi, ceapa si ursturoiul verde se taie rondele fine. Se scurge zeama de la ciupercile din conserva. Se toaca marunt patrunjelul;
Se adauga toate ingredientele peste fasolea fiarta si se amesteca;
Intr-un reciepient separat se amesteca sare, piper, praf de mustar, otet balsamic, ulei de masline, in cantitati dupa gust. Se adauga peste salata si se pune la racit in frigider.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii