Ingrediente
500 g fasole uscata rosie sau pestrita, 2-3 castraveti murati, 1 cutie ciuperci conservate feliate, 1 legatura ceapa verde, 1 fir usturoi verde, patrunjel dupa gust, otet balsamic, ulei de masline, sare si piperdupa gust, praf de mustar, bicarbonat, Maggi sau Delikat
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
Dupa ce s-a fiert, se pune intr-o sita sa se scurga, dupa care se pune intr-un castron cu putin ulei de masline peste ca sa nu crape coaja boabelor;
Castravetii murati se taie cuburi, ceapa si ursturoiul verde se taie rondele fine. Se scurge zeama de la ciupercile din conserva. Se toaca marunt patrunjelul;
Se adauga toate ingredientele peste fasolea fiarta si se amesteca;
Intr-un reciepient separat se amesteca sare, piper, praf de mustar, otet balsamic, ulei de masline, in cantitati dupa gust. Se adauga peste salata si se pune la racit in frigider.