Se pune fasole la fiert cu putin bicarbonat. Dupa ce da intr-un fiert se arunca apa si se pune o noua apa rece si se continua fierberea cu putin ulei de masline si Maggi; Dupa ce s-a fiert, se pune intr-o sita sa se scurga, dupa care se pune intr-un castron cu putin ulei de masline peste ca sa nu crape coaja boabelor; Castravetii murati se taie cuburi, ceapa si ursturoiul verde se taie rondele fine. Se scurge zeama de la ciupercile din conserva. Se toaca marunt patrunjelul; Se adauga toate ingredientele peste fasolea fiarta si se amesteca; Intr-un reciepient separat se amesteca sare, piper, praf de mustar, otet balsamic, ulei de masline, in cantitati dupa gust. Se adauga peste salata si se pune la racit in frigider.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii