Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 mai 2009
Ingrediente
500 g fasole verde, 250 g maioneza, 100 ml smintina, frunze de patrunjel, si de telina
Dificultate: Medie | Timp: 25 min
Mod de preparare
Alegeti fasole verde cu pastai fine, delicate. Spalati-le, curatati-le si
puneti-le la fiert intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care ati pus o
lingurita de sare. Cind este gata, puneti fasolea intr-o strecuratoare din
plastic si lasati-o sa se raceasca. Combinati fasolea cu maioneza,
puneti-o in castron si decorati cu frunze de patrunjel si telina tocate
bine.Daca o decorati si cu citeva masline, salata va fi si mai apetisanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se spala fasolea se curata si se fierbe in apa sarata cam 15 minute.Se pune ulei inrt-o tigaie ardeiul
5 voturi
2 comentarii
50 min
Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca
3 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate