Se curata si se spala fasolea, apoi se pune la fiert in putina apa clocotita si sarata. Se pune in apa un pumn de fasole, apoi se lasa sa reinceapa clocotul (fasolea verde se opareste si se inmoaie, ocupand mai putin loc in oala) si iar se pune un pumn, pana cand se termina toata fasolea. Se lasa sa fiarba descoperit. Cand fasolea este moale, se toarna intr-o strecuratoare mare cu gauri, se scurge bine de apa, apoi se pune in salatiera; se toarna deasupra untdelemnul, otetul, se pune sarea si piperul, se amesteca usor si se presara deasupra marar si patrunjel tocate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii