Se curata pastaile de fasole,indepartand coditele si atele daca sunt mai batrane,apoi se rup in cate doua-trei bucatele si se pun la fiert in apa cu sare,Dupa ce s-au inmuiat,se scot,se scurg bine,si se amesteca in salatiera cu un sos preparat din usturoiul pisat,ulei si otet.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.Se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii