autor:

Lori

» » Salate

SALATA DE FASOLE VERDE

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2009

Ingrediente
1 kg fasole verde, 3 linguri ulei de masline, 1 lingura otet de mere, sare dupa gust, 2 - 3 catei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Fasolea se curata, se spala si se pune la fiert cu apa fierbinte si putina sare. Cand este gata, se scurge foarte bine de apa si se amesteca cu sosul de usturoi frecat cu ulei, otet sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE FASOLE VERDE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

SALATA CU FASOLE VERDE SI PUI

Se amesteca toate ingredientele. Sa aveti pofta!

42 voturi    1 comentariu
30 min
Salate cu carne
Salata de fasole verde

Salata de fasole verde

1. Se curata pastaile de fasole, se spala si se fierb in apa cu sare timp de 15 minute. 2. Dupa

22 voturi    14 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Maria Lupean

    Maria Lupean (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    Usoara, buna si sanatoasa. Congrats!

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

    Foarte buna si gustoasa!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

    Cand nu este post eu adaug niste iaurt in salatica... E minunata !!!

    • AMANDRA

      AMANDRA (Maestru bucatar) , 08 mai 2009

      Pentru ca fasolea sa-si pastreze culoarea verde frumos, dupa ce ati fiert-o si ati strecurat-o puneti-o in apa rece care a-ti tinut-o de preferat 1 ora in congelator. Asa fasolea verde sau mazarea verde isi pastreaza culoarea ei de verde frumos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet de mere
  • sare dupa gust
  • 2 - 3 catei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de Lori
Semiluna

Semiluna

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul

2 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri

Maria Lupean (Chef de cuisine)

Usoara, buna si sanatoasa. Congrats!

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei cu parmezan