Fasolea congelata se fierbe in baie de aburi; morcivii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare; ceapa se taie marunt; usturoiul se curata si se da pe razatoarea mica; condimentele pentru sala se amesteca cu uleiul, zeama de lamaie si 3 linguri de apa. Se amesteca toate acestea impreuna cu porumbul si ardeiul rosu si se serveste alaturi de un gratar din piept de pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii