Se curata morcovul, conopida, telina. Se scurge sau decongeleaza fasolea verde si se fierb toate in vase separate. Se pun la fiert cartofii in coaja. Rosiile se decojesc, se curata ardeii si se tai cubulete. Dupa ce au fiert toate, se taie cubulete telina, morcovul şi cartofii curatati si scursi bine, fasolea si conopida. Se toaca ceapa, usturoiul si verdeata, se amesteca toate, se pun maslinele si se adauga ulei, sare, zeama de lamaie dupa gust. Se amesteca usor salata sa nu se sfarame legumele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii