Fasolea se fierbe in apa cu sare 20 minute,se scurge si se lasa sa se raceasca.
Se taie 4 oua fierte rondele,iar sunca cubulete.
Pastaile se asaza pe un platou rotund sub forma de turn.Intre straturi si deasupra turnului se presara cuburi de sunca;se inconjoara cu rondele de oua,peste care se pune cate o capera.
Se stropeste totul cu sosul vinegreta ,preparat din ingredientele de mai sus,si se presara cu galbenusul tocat al celui de-al cincilea ou.Se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii