Se fierbe fasolea in apa fierbinte sarata pina se inmoaie. Se scurge bine, se amesteca cu mujdeiul format din ulei, otet si usturoiul pisat. Se lasa acoperit timp de 2 ore sa se raceasca si sa se imbibe bine. Se presara abundent cu verdeata tocata. Se garniseste cu felii de rosii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii