Reteta postata pe: 28 mai 2008
Ingrediente
1/2 kg de fasole verde pastai, 2 capatani de usturoi, 1/2 cana de maioneza.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Fasolea verde se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta, se taie fideluta sau se da prin masina de tocat. Din usturoi se face un mujdei (cu 2-3 linguri de apa). Se amesteca fasolea taiata sau tocata cu mujdeiul si cu maioneza. Se da la rece timp de doua ore apoi se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Fasolea se fierbe la aburi programand 30 de minute STEAM .Dupa racire se taie cubulete mici, se amesteca
6 voturi
1 comentariu
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate