Ingrediente
400 gr. cartofi, sare, 1 ramurica cimbru (sau uscat), 300 gr. fasole verde (din conserva), 2 pere, 100 gr. sunca de Praga (sau salam de sunca, nu prea gras) taiata fasii, 100 gr. smantana, 4 linguri otet, 4 linguri ulei, 1/2 manunchi de patrunjel verde, zahar si piper proaspat macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Scoatem fasolea verde din conserva si o scurgem de zeama.
3. Cartofii se taie bucati de cca. 5 mm. grosime si impreuna cu fasolea scursa se pun intr-un bol. Perele se curata de coaja si seminte, se taie felii si impreuna cu sunca taiata fasii si amesteca cu fasolea si cartofii.
4. Smantana se amesteca cu otetul, uleiul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si zaharul si se amesteca cu legumele si perele.