1. Se curata bulbii de fenicul, indepartandu-se partile necomestibile si se rad pe razatoarea mare;
2. Se curata morcovii, telina si ridichile;
3. Se rad legumele (pe razatoarea mare);
4. Se prepara sosul vinegreta: se amesteca 4 linguri ulei, 2 linguri otet sau zeama de lamaie, sare si piper, se adauga sucul de portocala, uleiul de masline, apa calduta, sarea si se adauga lintea fiarta;
Legumele se aseaza intr-un bol de sticla si se toarna peste sosul vinegreta.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii