1 Intai pregatesti carnea pe care pui sa stea sucul de lamiie; ulei de masline sa stea o ora.2; Cureti feniculul, gulia si tai bulbii pestisori, iar verdeata o rupi, adaugi rosile spalate si taiate cubulete. Pui si felii de portocala. Faci un sos din ulei, mustar si sucul de la o lamiie si delikat. Prajesti carnea 15 minute intr-o tigaie, pui peste salata cu sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii