Salata se rupe bucati. Andivele se taie marunt , iar fructele se taie bucatele mici. Sunca se taie cuburi, iar miezul de nuca fin. Se repartizeaza salata si andivele intr-un bol, apoi se asaza peste ele fructele, sunca si miezul de nuca. Se toarna maioneza deasupra si salata este gata pentru a fi servita.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii