Se fierbe pestele cam 10 minute, cu o ceapa si cateva fire de patrunjel in apa cu sare, apoi se scoate, se scurge si se lasa sa se raceasca;
Fructele de mare se vfierb cca 5 minute in apa cu sare, se scurg si se lasa sa se raceasca;
Se toaca homarul si crevetii mici in bucatele mici, pestele se desface in fasiute, indepartand oasele si pielea;
Se amesteca pestele cu fructele de mare si se acopera cu sosul vinegreta, peste tot se adauga ceapa tocata, ardeiul taiat feliute si ouale tocate cubulete;
Se serveste pe platouri mari, ornate cu crevetii mari, lasati intregi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii