Fructele se spala. Se taie jumatatea de mar in 4, apoi fiecare dintre cele 4 in 3. Banana se taie rondele si rondelele in doua. Bucatile de ananas din compot se taie fiecare in 4.Se pune si siropul. Apoi jumatatea de portocala se curata de coaja si se taie ca marul. Jumatatea de nectarina/piersica se taie la fel ca marul si portocala. Totul se adauga impreuna in ''castronul pepene''iar castronul se pune pe o farfurie pentru a evita curgerea lichidului din salata. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii