Fructele se spala. Se taie jumatatea de mar in 4, apoi fiecare dintre cele 4 in 3. Banana se taie rondele si rondelele in doua. Bucatile de ananas din compot se taie fiecare in 4.Se pune si siropul. Apoi jumatatea de portocala se curata de coaja si se taie ca marul. Jumatatea de nectarina/piersica se taie la fel ca marul si portocala. Totul se adauga impreuna in ''castronul pepene''iar castronul se pune pe o farfurie pentru a evita curgerea lichidului din salata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii