autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA DE GHEBE

Autor: cip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 martie 2009

Ingrediente
Ghebe - 500 gr, Vinete - 2 bucati, Ardei gras rosu - 5 bucati, Ardei capia rosu - 3 - 4 bucati, Cascaval afumat - 200 gr, Piept de pui afumat - 400 gr, Lipie arabeasca - 1 pachet, Usturoi verde - 2 legaturi, Rosii in bulion - 200 gr, Ulei de masline - 150 gr

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se coc ardeii, se curata si se toaca marunt.
Ceapa se taie julien, se inabusa in ulei de masline, apoi se adauga usturoiul si vinetele taiate cubulete.
Se lasa sa fiarba la foc mic pana se patrund vinetele, apoi se adauga ghebele, ardeiul copt si se condimenteaza cu sare si piper.
Se mai fierbe la foc mic 30 de minute, se raceste si se serveste cu lipie arabeasca, piept de pui afumat, ardei capia si cascaval afumat
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE GHEBE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Friptura la dubletta cu salata de ghebe

Friptura la dubletta cu salata de ghebe

Carnea condimentata o asezam in dubletta in care am incins uleiul. O rumenim foarte putin pe ambele

3 voturi    3 comentarii
25 min
Fripturi
Salata cu ghebe

Salata cu ghebe

Spalam bine borcanele cu apa fierbinte si le punem la scurs cu gura in jos, pe un prosop curat (mie

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ghebe - 500 gr
  • Vinete - 2 bucati
  • Ardei gras rosu - 5 bucati
  • Ardei capia rosu - 3 - 4 bucati
  • Cascaval afumat - 200 gr
  • Piept de pui afumat - 400 gr
  • Lipie arabeasca - 1 pachet
  • Usturoi verde - 2 legaturi
  • Rosii in bulion - 200 gr
  • Ulei de masline - 150 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Bulion de gogosari cu ierburi aromate Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne. Se pune la fiert

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Bucate la borcan
Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Pasta de fasole verde