1. Cureti morcovul, pastarnacul, telina si le dai prin razatoarea mare. Speli gogonelele, cureti si le tai pe toate marunt.
2. Amesteci apa cu zaharul si otetul, le pui la fiert si cand dau intr-un clocot pui zarzavaturile ( in afara de gogonele).Le lasi sa fiarba la foc mic timp de 20-25 de minute, amestecand mereu.
3. Inttre timp, freci mustarul cu ulei pana obtii un sos fin.
4. Dupa ce zarzavaturile au fiert, le strecori, adaugi maioneza si gogonelele taiate, omogenizezi salata si o dai la rece. Cand e post e foarte potrivita pt cartofi prajiti, snitele de soia, mancarica de mazare sau de fasole boabe.
SFATURI!!!!
Gusta neaparat gogonelele si inainte de a le gati tine-le in apa rece macar 30 de minute ca sa nui fie prea acre sau prea sarate.
Daca scoti miezul gogonelelor, salata nu va avea seminte si va fii mai fina.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii