Rosiile si gogosarii se spala si se taie fideluta, iar morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.
Rosiile si gogosarii se spala si se taie fideluta, iar morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Legumele astfel pregatite se transfera intr-un vas mai mare, peste ele se adauga zaharul, sarea si otetul, le amestecam energic pentru a se putea intrepatrunde aromele.
Se lasa in vas 6 - 8 ore sau mai bine, peste noapte, apoi punem amestecul in borcane, pe care le vom steriliza. Le vom pastra in camara si le servim in sezonul rece alaturi de diferite preparate din carne.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii