salata de gulii cu maioneza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 gulii tinere
  • 2 oua
  • 4-5 linguri ulei
  • zeama de la 2 lamai
  • sare

Mod de preparare

Se curata guliile, se spala si se pun la fiert in apa clocotita, sarata.Cand s-au inmuiat se scot si se limpezescin apa rece, se scurg si se taie in forma de taitei, sau se rad pe razatoare mare. Se prepara maioneza din galbenusul crud, ulei si zeama de lamaie. Albusurile se firb in putin apa sarata. Se amesteca bine maioneza cu guliile taiate si cu albusurile tocate marunt.Se poate garnisi cumasline si verdeata. Se serveste imediat sau se pastreaza cateva ore la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise