Se curata guliile, se spala si se pun la fiert in apa clocotita, sarata.Cand s-au inmuiat se scot si se limpezescin apa rece, se scurg si se taie in forma de taitei, sau se rad pe razatoare mare. Se prepara maioneza din galbenusul crud, ulei si zeama de lamaie. Albusurile se firb in putin apa sarata. Se amesteca bine maioneza cu guliile taiate si cu albusurile tocate marunt.Se poate garnisi cumasline si verdeata. Se serveste imediat sau se pastreaza cateva ore la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii