Guliile se curata,se spala,se rad pe razatoarea cu gauri mari,se sareaza si se stropesc cu ulei de masline.Ceapa se taie marunt si se amesteca cu guliile rase.Se mai adauga sare si suc de lamaie sau otet.Se aranjeaza compozitia in salatiera si se orneaza cu masline.Se poate servi si ca garnitura.Pentru cei care nu tin post se pot folosi 4 linguri de maioneza,ca adaos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii