Guliile se curata , se spala, se dau pe razatoare mare, se sareaza si se stropesc cu ulei. Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie felii rotunde.Cateva felii de ou se pastreaza pentru garnitura, iar celelalte se amesteca bine cu guliile rase. Se aranjeaza compozitia in salatiera si se garniseste cu felii de ou. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu patrunjelul verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii