Guliile se curata , se spala, se dau pe razatoare mare, se sareaza si se stropesc cu ulei. Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie felii rotunde.Cateva felii de ou se pastreaza pentru garnitura, iar celelalte se amesteca bine cu guliile rase. Se aranjeaza compozitia in salatiera si se garniseste cu felii de ou. Se stropeste cu zeama de lamaie si se presara cu patrunjelul verde tocat marunt.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii