Cureti guliile si le razi.
Cureti, speli si tai marunt ceapa si verdeata.
Speli pieptul de pui, il tai in felii subtiri si il frigi pe gratar sau pe o tigaie teflonata, intorcandu-l pe ambele parti.
Il tai in fasii subtiri, pe care le presari cu sare.
Fierbi ouale tari, le cureti si le dai pe razatoarea mare.
Intr-un bol, amesteci ingredientele, adaugand sare si piper dupa gust.
Stropesti salata cu uleiul amestecat cu zeama de lamaie.
O servesti ca aperitiv.
Portii: 5 portii

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii