Se curata de coaja la minimum guliile si se pun la fiert in apa sarata;
Cand consideram ca au fiert destul se scot, se scurg si se scobesc cu ajutorul unei lingurite, avand grija sa nu se subtieze peretele; Separat, se curata legumele si fructele, se dau pe razatoarea mare merele, morcovii si guliile ramase nefierte, se amesteca totul cu ulei si cu ceapa taiata rondele mici; Se asezoneaza cu sare si piper, se adauga chimenul si cu amestecul obtinut se umplu guliile; Se pun pe un platou si se toarna pe deasupra iaurt amestecat cu patrunjel tocat fin.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii