Se curata hamsiile de intestine si de cap, se spala se lasa la scurs, se toaca ceapa si ardeiul julienne. Telina se rade ca si morcovul, ardeiul iute se toaca marunt (facultativ), maslinele se spala, patrunjelul se toaca marunt. Toate ingredientele se pun intr-un bol, se pun si hamsiile scurse peste legume si se face dressingul din ulei, zeama de la lamaii si portocale, sare, piper, knorr ardei si verdeturi, patrunjel. Se amesteca totul impreuna cu legumele si pestele, se pune la rece. Pofta buna langa un pahar de vin alb sec! :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii