Heringii se tin in apa cateva ore, ca sa se desareze, se scot fileurile, se taie in bucati mici. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata de coaja, se taie cuburi. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cuburi. Ceapa se taie marunt, se sareaza, se lasa sa stea o ora, se stoarce, se spala in apa rece si se scurge. Castravetii se taie cuburi. Maioneza dietetica se amesteca cu mustar, se subtiaza cu o lingura de otet si putina apa, se toarna peste legume si heringi, se amesteca si se potriveste gustul cu piper si sare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii