Heringii se tin in apa cateva ore, ca sa se desareze, se scot fileurile, se taie in bucati mici. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata de coaja, se taie cuburi. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare si se taie cuburi. Ceapa se taie marunt, se sareaza, se lasa sa stea o ora, se stoarce, se spala in apa rece si se scurge. Castravetii se taie cuburi. Maioneza dietetica se amesteca cu mustar, se subtiaza cu o lingura de otet si putina apa, se toarna peste legume si heringi, se amesteca si se potriveste gustul cu piper si sare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii