1. Speli pestii si-i lasi in lapte pt 2-3 ore sa se desareze.Ii cureti apoi de pielite si de oase.
2. Fierbi cartofii in coaja, ii cureti si-i tai cubulete.
3. Fierbi ouale tari, le cureti, le tai felii si amesteci cu carofii si pestele. Cureti ceapa, o tai pestisori, tai castravetele felii subtiri si le adaugi peste salata.
4. Faci un sos din mustar, ulei si otet si il torni in salata.Amesteci usir sa nu se sfarame ingredientele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii