Cartofii se taie subtiri.Usturoiul se curata si se piseaza.Se subtiaza cu 8-9 linguri de apa si se amesteca cu maioneza subtiind-o astfel.Se toarna peste cartofi,se sareaza si pipereaza.Se decoreaza cu 1 legatura patrunjel verde tocat marunt su cu salata taiata marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii