Am pus la fiert apa cu grisul si am amestecat cu telul pana cand grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit.
Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa.
Cand acestea s-au scurs bine , le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit ,si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare.Am inceput sa stropesc cu cate putina apa , continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am adaugam zeama de lamaie . Cand am incorporat tot uleiul si zeama de lamaie , am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii