Am pus la fiert apa cu grisul si am amestecat cu telul pana cand grisul s-a dezlipit de pe marginile cratitei. Am dat deoparte craticioara si am lasat la racit.
Am scos icrele din borcan si le-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Daca sunt prea sarate le puteti trece printr-un jet de apa.
Cand acestea s-au scurs bine , le-am pus intr-un bol impreuna cu grisul fiert si racit ,si am inceput sa mixez la viteza mica. Am adaugat cate o lingura de ulei si am mixat in continuare.Am inceput sa stropesc cu cate putina apa , continuand sa adaug uleiul incetul cu incetul. O sa obsevam ca pe parcurs se schimba textura si culoarea salatei. Spre sfarsit am adaugam zeama de lamaie . Cand am incorporat tot uleiul si zeama de lamaie , am adaugat ceapa tocata marunt, amestecand cu paleta de bucatarie.
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu