Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
100 g icre, 200 g ulei, 1 ceapa, 12 masline, 1 lamiie, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se bat icrele proaspete intr-un castron cu putina sare si putin piper, dupa gust. Se adauga uleiul picatura cu picatura, ca la maioneza, pina se obtine o spuma. Se amesteca cu zeama de lamiie. Se asaza pe o farfurie, se garnisesc cu masline, iar ceapa tocata foarte marunt se serveste separat. La icrele sarate, nu se mai adauga sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu masline si lamiie" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu peste
Se prepara un bait din vin, cimbru, usturoi presat,chili, foaie defin si putin ulei. In acest bait
13 voturi
8 comentarii
1h
Spalam , curatam si taiem toate legumele si le punem intr-un bol incapator. Branza o maruntim, masline-lor
5 voturi
4 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate