autor:

Fara foto

» » Salate

Salata de laptuci

Autor: mathma (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mathma (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
6 laptuci, 2 oua, zeama lamaie/otet, 3 linguri ulei, piper sare si verdeata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata laptucii pana ramane partea alb-galbuie din mijloc si putine frunze,se taie fiecare in 4,se aseaza in bol si se amesteca cu ulei frecat cu sare,piper si zeama de lamaie,se presara oua fierte tari si tocate foarte marunt,marar si patrunjel verde tocate .Se serveste ca garnitura la fripturi sau ca atare.Optional se poate adauga tarhon taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de laptuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de laptuci cu ceapa verde si nuci

Salata de laptuci cu ceapa verde si nuci

Laptucile se spala , se taie cozile si se pun intr-un bol de salata. Nucile se zdrobesc si se adauga

9 voturi    8 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de laptuci cu cartofi si oua

Salata de laptuci cu cartofi si oua

Cartofii se fierb in coaja 20 de minute sau 5 minute in cuptorul cu microunde. Ouale se fierb tari. Frunzele

8 voturi    5 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 laptuci
  • 2 oua
  • zeama lamaie/otet
  • 3 linguri ulei
  • piper sare si verdeata

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata cu rucola