Se curata laptucii pana ramane partea alb-galbuie din mijloc si putine frunze,se taie fiecare in 4,se aseaza in bol si se amesteca cu ulei frecat cu sare,piper si zeama de lamaie,se presara oua fierte tari si tocate foarte marunt,marar si patrunjel verde tocate .Se serveste ca garnitura la fripturi sau ca atare.Optional se poate adauga tarhon taiat marunt.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii