Frunzele de laptuca se rup de pe tulpina si se spala foarte bine.
Ceapa verde se taie marunt.
Ridichile se taie marunt.
Intr-un bol se amesteca bine laptucile cu ceapa verde si ridichile.
Separat se prepara sosul din ulei de masline, suc de lamaie,otet balsamic, sare si piper.
Se aseaza salata pe un platou si se toarna sosul .
Se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii