Ingrediente
-500 grame laptuci, -500 grame cartofi, -4 oua, -1 ceapa de marime medie( sau ceapa verde), -otet balsamic, -ulei de masline, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -1 mana de nuci
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Ouale se fierb tari.
Frunzele de laptuca se indeparteaza de pe tulpini si se spala bine.
Se paseaza cartofii cu ajutorul presei pentru cartofi , se sareaza dupa gust si se aseaza pe un platou.
Se taie ouale marunt.
Ceapa se taie marunt ;la fel si nucile si se adauga la vinegreta preparata din ulei de masline,otet balsamic, sare si piper dupa gust.
Se toarna peste frunzele de laptuca si ouale taiate marunt si se amesteca usor.
Se aseaza salata astfel obtinuta peste cartofi si se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 iunie 2011
Finutã, rapidã si delicioasã!!! Yummy:)
Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 mai 2011
Delicioasa ! *****