Cartofii se fierb in coaja 20 de minute sau 5 minute in cuptorul cu microunde.
Ouale se fierb tari.
Frunzele de laptuca se indeparteaza de pe tulpini si se spala bine.
Se paseaza cartofii cu ajutorul presei pentru cartofi , se sareaza dupa gust si se aseaza pe un platou.
Se taie ouale marunt.
Ceapa se taie marunt ;la fel si nucile si se adauga la vinegreta preparata din ulei de masline,otet balsamic, sare si piper dupa gust.
Se toarna peste frunzele de laptuca si ouale taiate marunt si se amesteca usor.
Se aseaza salata astfel obtinuta peste cartofi si se decoreaza dupa gust.
Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii