Legumele se fierb separat, ouale de asemenea se fierb separat. Se prepara sosul din ulei, otet, sare, piper. Pe o farfurie mare rotunda, se asaza in forma de piramida cartofii taiati felii(dupa ce au fost amestecati mai inainte cu putin din sosul de mai sus). In jurul cartofilor se aranjeaza fasolea verde taiata bucatele si in jurul ei frunzele de salata verde pe care se pune carnea tocata fin. In continuare, in jurul frunzelor de salata, ouale rascoapte taiate in sferturi si presarate cu ceapa tocata. In jurul oualor, bucatele de conopida presarate cu patrunjel verde tocat. Se termina de aranjat cu rondele de rosii asezate ca solzii de peste, de jur imprejurul salatei, chiar pe marginea farfuriei Se stropeste totul cu sosul preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii