autor:

kok miori

» » Salate

Salata de legume cu brinza rokfort

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 24 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 24 mai 2009

Ingrediente
4mere taiate sferturi (doua culori), 2 linguri de suc de lamaie, 1 vrej de telina, 1/2 pahar de nuci sfaramate, 2 sfecle fierte si taiate in felii subtiri, 100 gr de brinza rokfort(brinza albastra), ptr sos, 2 linguri de ulei de masline, 2linguri de ulei obisnuit, 1lingura otet de vin alb, 1 lingura de otet balsami, 1lingurita de mustar dijon cu griuncioare, 1lingurita de zahar, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Taiem merele in sferturi subtiri ,si le stropim cu suc de lamaie ,dupa care taiem restul legumelor subtire si adaugam brinza.
pregatim sosul si turnam peste salata.
Lasam putin ca legumele sa capete gust si servim cu baghete proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu brinza rokfort" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Ardei umpluti cu struguri

Ardei umpluti cu struguri

Se spala toate legumele, apoi morcovul curatat se taie rondele, hreanul betisoare, ceapa solzisori,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Salate de legume
Salata de sfecla rosie specifica  Levantului -“Mutabal shamandar”

Salata de sfecla rosie specifica Levantului -“Mutabal shamandar”

Sfecla se spala si se pune la fiert cca 45 de minute. Se curata se coaja si se rade pe razatoarea

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • 4mere taiate sferturi (doua culori)
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 1 vrej de telina
  • 1/2 pahar de nuci sfaramate
  • 2 sfecle fierte si taiate in felii subtiri
  • 100 gr de brinza rokfort(brinza albastra)
  • ptr sos
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 2linguri de ulei obisnuit
  • 1lingura otet de vin alb
  • 1 lingura de otet balsami
  • 1lingurita de mustar dijon cu griuncioare
  • 1lingurita de zahar
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata de vinete cu dovlecel