Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ingrediente
1 kg cartofi, 400 gr carne de vita, 500 gr castraveti murati, 400 g smantana, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Carnea de vita se spala si se pune la fiert cu apa si sare. In timpul fierberii se spumeaza. Dupa ce carnea a firt, se raceste si se taie solzi de peste. Separat se fierb cartofii, se taie tot solzi de peste si se adauga la carne. Castravetii acri se curata de coaja si seminte, se taie la fel ca si cartofii, se storc si se adauga in vasul cu carne. Se potriveste gustul de sare si piper si se amesteca cu 200 g smantana. Salata se aranjeaza pe un platou si se decoreaza cu restul de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura
9 voturi
6 comentarii
1h 20 min
Din legumele fierte intregi ramase de la Supa de rosii cu verdeturi si zdrente de ou am preparat
33 voturi
16 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate