Se tiie ciupercile felii,se calesc in ulei,se scot deoparte si se lasa la racit.Intre timp se curata si se spala celelalte legume si se taie felii dupa preferinta.Cand ciupercile s-au racit,se amesteca cu legumele taiate,se pune sare si piper,se adauga uleiul de masline amestecat cu otetul de mere si se orneaza cu bucatele de varza rosie si alba.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii