Se tiie ciupercile felii,se calesc in ulei,se scot deoparte si se lasa la racit.Intre timp se curata si se spala celelalte legume si se taie felii dupa preferinta.Cand ciupercile s-au racit,se amesteca cu legumele taiate,se pune sare si piper,se adauga uleiul de masline amestecat cu otetul de mere si se orneaza cu bucatele de varza rosie si alba.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii