Se fierb legumele, se racesc, se amesteca cu ceapa taiata marunt si cu stafidele;
Se curata macroul de pielita, oase si se taie in cuburi potrivite;
Se amesteca legumele cu pestele si cu smantana, hreanul ras, mararul taiat fin, se condimenteaza;
Se serveste in salatiere, decorat cu frunze de salata verde si felii de ou fiert.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii