Toate legumele se fierb separat.Apoi se taie in feliute,se aseaza intr-un castron si se amesteca bine.Separat se scot samburii la masline se taie si ele in doua si se amesteca cu legumele.Zeama de lamaie se amesteca cu uleiul si se stropestesalata care apoi se aseaza intr-o salatiera si se orneaza cu frunze de salata si patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii