Se fierbe orezul aproximativ 20 minute; Intre timp se taie morcovii in bucati de 1cm, se toaca ceapa marunt, si se pun la calit in 2 linguri de ulei la foc mic, cca 7-8 minute; Se amesteca galbenusul cu mustar si otet, se adauga treptat restul de ulei, pana se obtine un fel de sos-maioneza; Se amesteca orezul cu legumele, cu ardeiul taiat julien, cu sare si piper dupa gust, se pune pe frunze de salata, pe deasupra se toarna sosul, boiaua si patrunjelul tocat.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii