Se fierbe orezul aproximativ 20 minute;
Intre timp se taie morcovii in bucati de 1cm, se toaca ceapa marunt, si se pun la calit in 2 linguri de ulei la foc mic, cca 7-8 minute;
Se amesteca galbenusul cu mustar si otet, se adauga treptat restul de ulei, pana se obtine un fel de sos-maioneza;
Se amesteca orezul cu legumele, cu ardeiul taiat julien, cu sare si piper dupa gust, se pune pe frunze de salata, pe deasupra se toarna sosul, boiaua si patrunjelul tocat.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii