Ingrediente
3 cani orez (brun) fiert, 4 cepe verzi, partile albe si verzi taiate in felii, 4 ridichi taiate in felii, 1 telina mica taiata cuburi, 1 dovlecel mic, curatat si taiat cuburi, 5 masline mari negre, uscate si taiate in felii, 2 linguri ienibahar (tocat), 3/4 cana mazare verde, fiarta, 1/4 cana patrunjel proaspat, 1/4 cana otet din vin rosu, 1/4 cana ciorba de legume sau supa din conserva, 2 linguri ulei de masline, 1 catel de usturoi tocat, sare de mare si piper, dupa gust, 12 frunze mari de salata verde., 1 knorr grecesc
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
0 voturi
Mod de preparare
2. Separat, se amesteca otetul, ciorba, uleiul si usturoiul si se toarna peste legume.
Se potriveste gustul de sare de mare si piper si se amesteca compozitia. Se pune la rece sau se lasa la temperatura camerei, amestecand din cand in cand.
3. Se pun pe o farfurie 3 frunze de salata verde, iar deasupra se pun legumele.