Se spala pieptul de pui si se taie fasi subtiri. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se prajeste putin intr-o tigaie cu ulei. Se scoate pe o farfurie si se acopera cu folie de aluminiu pentru a se pastra cald.
In uleiul in care s-a prajit carnea se calesc morcovii si aredeiul taiati jullienne, ceapa si usturoiul taiat rondele, si rosiile cherry taiate in doua.
Se fierb taieteii, dupa care se aseaza intr-un bol.
Se amesteca taieteii cu legumele calite si cu pieptul de pui si se adauga peste dressingiul knorr mediteranean preparat cu apa si ulei.
Se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii