Intii incingem tigaia de gril o ungem cu jumatate de ceapa muiata in ulei.Pieptul de pasare facut portii ca ptr snitel il dam la gust cu sare si piper si-l frigem pe ambele parti pina este gata dar nu uscat.
Cit pieptul se frige taiem rosii felioare,castraveti,si ceapa solzi,iar feunzele de salata le spalam bine si le taiem fasii.Se amesteca totul bine se taie pieptul de pasare in fasii subtiri si se adauga la salata se amesteca bine se adauga si crutoane.Se stropeste cu putin ulei de masline se da la gust cu sare si piper.Se lasa citeva minute ca gusturile sa se patrunda si se poate servi.
Este minunata ptr un prinz usor sau ca o gustare si chiar ca aperitiv la serbari.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii