Intii incingem tigaia de gril o ungem cu jumatate de ceapa muiata in ulei.Pieptul de pasare facut portii ca ptr snitel il dam la gust cu sare si piper si-l frigem pe ambele parti pina este gata dar nu uscat.
Cit pieptul se frige taiem rosii felioare,castraveti,si ceapa solzi,iar feunzele de salata le spalam bine si le taiem fasii.Se amesteca totul bine se taie pieptul de pasare in fasii subtiri si se adauga la salata se amesteca bine se adauga si crutoane.Se stropeste cu putin ulei de masline se da la gust cu sare si piper.Se lasa citeva minute ca gusturile sa se patrunda si se poate servi.
Este minunata ptr un prinz usor sau ca o gustare si chiar ca aperitiv la serbari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii