Pieptul de pui condimentat se frige pe gratar sau la abur, se lasa la racit, dupa care se taie bucatele.
Legumele spalate si curatate se taie si ele dupa preferinta sau se dau pe razatoare. Se amesteca bucatile de piept cu legumele, branza taiata si ea cubulete si alunele. Separat se amesteca intr-un bol uleiul, sarea, otetul si condimentele care se adauga mai apoi la salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii